Начало/Новини

Накратко за Технобиос

Основен персонал (CV)


Лечебни методи

Отличителни черти на центъра

Научни публикации / Документи / Често задавани въпроси

Любопитно

Галерия

РазниEnglish


началоКонтакти / регистратура

Адрес: гр. София 1773, жк. "Западен парк", бл.72, вх. А, ет.1 и 2
Секретариат/регистратура и записване за консултации: 0878 20 26 27
Нощен телефон: 02/ 920 65 67
E-mail: minkoevrev@gmail.com  


View Технобиос in a larger map

 

1*- МЦ „ТЕХНОБИОС”

2*- Начало на тунела за ж.к. „Люлин”

3*- Метростанция „Вардар” и същата спирка на трамвай № 8

4*- Училище (135 СОУ „Ян Амос Коменски”)

5*- Супермаркет „LIDL” и бензиностанция

6*- Крайна спирка на трамвай № 10

7*- ІІІ градска болница (Национален кардиологичен център)

 

▬▬▬▬ - маршрут с кола 

▬▬▬▬ - маршрут пеша до МЦ „ТЕХНОБИОС ”

GPS coordinates:  N 42.70657,  E 023. 279 85, 018 MW GPS

 

ТРАНСПОРТНИ ВРЪЗКИ:

А/ Метро: От метростанция "Сердика" (между ЦУМ и Булбанк) до „Технобиос” пътуването е 5-6 мин.; на метростанция „Вардар” се излиза от западния ляв изход, върви се по алеята, успоредна на магистралата за ж.к. „Люлин” и след около 300м. се завива на ляво (маршрут в зелено). Същият маршрут важи и от спирката на трамвай №8.

Б/ Автомобил: По бул. "Ал. Ставболийски" се движите в западна посока до супермаркет „LIDL” и завивате на дясно край бензиностанцията ; по ул. "Булина ливада" се стига до училището (135 СОУ „Ян Амос Коменски”) и край него се завива на ляво ; след около 200м завивате по първата тясна пряка на дясно и в левия край на уличката питате за площадче с паркинг (маршрут в червено).

МЦ „Технобиос” се намира в покрайнините на стар парк (би могъл да се нарече „парк-център”) и на няколко метра от входа му е разположен малък, безплатен паркинг.

В/ Трамвай № 10: От предпоследната спирка се движите в посока на компл. „Западен парк”, като минавате покрай бившия ресторант „Лебед”.

 

Включването на нови пациенти по различните лечебни програми на МЦ “Технобиос” започва с първа среща-интервю след записване на дата и час при секретариата (желателно е двойките да носят всички документи, касаещи репродуктивните им проблеми). Следващите стъпки са извършване на задължителни или допълнителни изследвания (част от тях могат да станат по местоживеене), преглед при специалист акушер-гинеколог и/или андролог, последвано от индивидуализиране на лечебния метод и съответно разясняване на плана за извършване на лечебните процедури. Начинът на действие и прилагане на различните медикаменти се обясняват подробно при започване на лечението. Задължително се подписва формата „информирано съгласие”, въведена от нас още преди повече от 25 години.

 


© 2020 Медицински център ТЕХНОБИОС. Всички права запазени. дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават